EUR
4,84 RON
(+0.02%)
USD
4,39 RON
(+0.49%)
GBP
5,39 RON
(+0.26%)
CHF
4,53 RON
(+0.3%)
BGN
2,47 RON
(+0.38%)
BYN
1,82 RON
(+1.1%)
CAD
3,18 RON
(+0.25%)
RSD
0,04 RON
(+0.02%)
AUD
2,91 RON
(-0.43%)
JPY
0,04 RON
(+0.47%)
CZK
0,18 RON
(-0.75%)
INR
0,06 RON
(+0.42%)

Arnold Schwarzenegger va sosi în Austria pentru a vizita un muzeu deschis în onoarea sa

Actorul şi fostul guvernator al statului California, Arnold Schwarzenegger, va vizita la data de 7 octombrie muzeul deschis în onoarea sa în Thal bei Graz, oraşul său de baştină, scrie oe24.at.

Informaţia a fost confirmată de Peter Urdl, prieten al lui Arnold şi fost primar al oraşului, care de altfel s-a ocupat de proiectul de deschidere al acestui muzeu. Cu această ocazie, în curtea principală a casei în care s-a născut actorul, vor fi expuse o serie de obiecte personale ale lui ‘Arnie’, precum şi o statuie de bronz de trei metri înălţime, realizată de un artist american, care îl înfăţişează pe ‘Stejarul din Steiermarkt’, cum este supranumit Schwarzenegger, pe vremea în care era culturist.

‘Muzeul este deschis de la sfârşitul lui iulie, însă aceasta este prima vizită a lui Arnold aici’, spune Urdl, prieten cu Schwarzenegger din copilărie.

Statuia de bronz, de trei metri înălţime, va fi aşezată în faţa casei memoriale, indicând astfel turiştilor curioşi locul în care se află muzeul.

Pe lângă statuie, vizitatorii vor mai putea vedea primele greutăţi folosite de Arnold în momentul în care se antrena pentru concursul Mister Univers, precum şi o statuie în mărime reală a lui Terminator. Printre cele aproximativ 1.000 de exponate ale muzeului se numără chiar şi biroul, la care se aşeza fostul guvernator al Californiei când lua decizii privitoare la statul său. Pot fi vizionate, pe ecrane gigantice şi trailerele a şase filme realizate de Arnold.

Schwarzenegger a vizitat ultima oară Austria la sfârşitul lunii iunie, când a luat cuvântul cu prilejul reuniunii pe probleme de energie a Agenţiei Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare Industrială/UNIDO/, desfăşurată la Viena.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata