Post vacant de preşedinte al Federaţiei Ruse, pe site-urile cu locuri de muncă din Rusia

Mai multe site-uri din Rusia specializate în găsirea unui loc de muncă – între care şi www. superjob.kz – au postat un anunţ privind un loc vacant pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Ruse, cu un salariu lunar de 281.500 de ruble , informează marţi canalul de televiziune Vesti-24.

‘Avion particular, apartament de stat, vilă de la stat. Existenţă în totalitate pe cheltuiala statului (îngrijire medicală, hrană, transport, sport, educaţie, recreere) atât pentru preşedinte, cât şi pentru membrii familiei sale.

Citeste si:  Horia Moculescu, un muzician de poveste

Birou personal cu vedere spre Kremlin. Privilegii pe viaţă atât deopotrivă pentru preşedinte şi membrii familiei sale. Termenul de pensionare negociat separat cu fiecare candidat de succes’, se spune în anunţul care a suscitat numeroase comentarii pe forumurile internet.

Vârsta solicitantului, care doreşte să devină preşedinte, conform anunţului, este de 35 de ani. El trebuie să fie cetăţean rus şi să fi trăit cel puţin zece ani în Federaţia Rusă. În mod obligatoriu, candidatul trebuie să ştie cel puţin o limbă străină, să fie gata de a călători, să aibă o poziţie fermă în viaţă şi să fie patriot.

Citeste si:  Cel puţin 78 de persoane au murit în accidentul aviatic din Maroc

La sfârşitul săptămânii trecute, preşedintele rus Dmitri Medvedev şi premierul Vladimir Putin au decis împreună care din ei doi se va prezenta la alegerile prezidenţiale din 2012, fără a consulta membrii echipelor lor, susţin jurnaliştii de la Vesti-24.

La congresul de sâmbătă al Rusiei Unite /partidul de guvernământ/, Medvedev a propus ca, în cazul în care va câştiga alegerile din decembrie în Duma de Stat (camera inferioară), formaţiunea să înainteze candidatura lui Vladimir Putin pentru scrutinul prezidenţial de anul viitor.

Citește și
1 Comentariu
  1. Lily spune

    Eu pt privilegiile enumerate nu m-as deranja ! La un moment dat cred ca m-as si plictisi. Toata ziua vorbesti, vorbesti…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close