O femeie s-a căsătorit cu ea însăşi, jurând să fie fericită

Căsătoria este în mod tradiţional unirea pe viaţă a doi oameni. Însă, pentru că vremurile se schimbă, şi obiceiurile evoluează şi este tot mai greu de găsit cineva pentru toată viaţa. O femeie din SUA s-a hotărât să se căsătorească cu…ea însăşi, scrie 7sur7.be.

Înconjurată de prieteni apropiaţi, ea s-a bucurat de o ceremonie emoţionantă, oficiată de vărul ei. A rostit jurămintele pe care şi le-a scris singură: „Voi face din propria mea fericire o prioritate şi mă voi ierta când n-am să fiu perfectă. Voi avea încredere în mine şi voi rezista prin propriile mele forţe. Mă voi iubi mereu, la bine şi la rău…Promit să nu mă mulţumesc niciodată cu mai puţin decât doresc sufletul meu şi inima mea.”

Prin ideea ei originală, Desiree aminteşte că celibatarii din lumnea întreagă n-au nevoie de o verighetă pe deget ca să merite respect. Nicio femeie n-ar trebui să aibă nevoie de iubit, logodnic, amant ca să se simtă împlinită, spune „mireasa”.

Ea povesteşte: „Aveam nevoie de o zi pentru mine, din care să fac ceva pozitiv, nu ca în celelalte zile în care stau acasă şi mă întreb de ce nu sunt şi eu măritată. N-am vrut să mă concentrez pe ceea ce am pierdut, ci pe ceea ce am şi pe tot ce am câştigat. După o relaţie, este normal să te simţi pierdută. Am dorit să petrec ceva timp cu mine însămi şi să mă tratez ca pe o prioritate în loc să încep o altă relaţie ca un fel de automedicaţie.”

Desiree adaugă că o femeie trebuie să se gândească la ea ca la o entitate şi nu ca la jumătatea unei perechi. „Vreau ca ea să ştie că, deşi poate părea înspăimântător şi neplăcut, este bine să fii şi singură”, încheie ea.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.