Marian Vanghelie la ieşirea de la DNA: E totul normal în România!

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, marţi, la ieşirea de la DNA, că nu ştie în ce dosar a fost audiat, afirmând ironic că „nu e mâna nimănui şi că în România totul este normal”.

„Proceduri, cum se întâmplă, ce se întâmplă, lucruri care sunt fireşti”, le-a spus el jurnaliştilor.

Vanghelie nu a dorit să precizeze dacă este vorba despre contracte referitoare la economate.

„Ce tip de contracte? Este vorba de activitatea Primăriei, pentru ce s-a derulat în instituţiile din subordinea Consiliului local care au personalitate juridică. (…) Nu ştiu, or fi şi cercetări penale, nu ştiu, nu mă pricep. Nu au nici o legătură economatele. (…) Deci au fost pur şi simplu nişte întrebări normale despre toată activitatea instituţiei pe care o conduc, în general cum se repartizau fondurile în cadrul bugetului local şi care erau procedurile, lucruri standard”, a spus Vanghelie.

El a susţinut că a fost audiat la DNA în calitate de martor. „Nu m-a reclamat nimeni pe mine”, a adăugat el.

Întrebat dacă i s-a explicat de ce a fost chemat la audieri, primarul sectorului 5 a făcut o serie de declaraţii ironice.

„Înteleg mai greu şi mă duc acum acasă, stau liniştit, îmi fac un remember şi îmi dau seama ce am înţeles, ce nu am înţeles, vreţi să mai greşesc şi să zic iar Almanahe, după aia iar daţi titluri, asa că trebuie să fiu atent. Despre ce dosar e vorba? Într-unul din dosarele care sunt în România, stiţi câte sunt aici. (…) E normal, nu e mâna nimănui, totul e normal în România, nu vă creaţi probleme. (…) Nu am de unde să ştiu eu exact cine este cercetat, cum e cercetat, eu nu am pus întrebări, a fost o chestie normală, am fost întrebat, am răspuns”, a adăugat Marian Vanghelie.

Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, s-a prezentat, marţi, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), pentru a fi audiat într-un dosar de procurorii anticorupţie.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.