Noul smartphone Huawei Honor ajunge în România în 2012 la un preţ de 400 de euro

0
Huawei, lider în furnizarea de reţele de telecomunicaţii de ultima generaţie, va lansa pe piaţa din România, la începutul anului viitor, noul smartphone Honor, la un preţ estimativ de 400 de euro, a anunţat, luni, compania producătoare.

Noul terminal rulează pe plaforma Android 2.3.5 Gingerbread şi dispune de un ecran HD capacitiv de 4 inci. Cu ajutorul bateriei de 1,900 MAh, Honor oferă cea mai lungă durată de viaţă a unei baterii pe segmentul smartphone-urilor cu ecran de 4-inch, astfel că utilizatorii pot vorbi şi accesa funcţiile acestuia timp de aproximativ trei zile cu o singură încărcare.

Cu un procesor de 1,4 GHz, două camere foto încorporate, una HDR de 8 megapixeli şi o cameră frontală de 2 megapixeli, aparatul are o grosime de doar 10,9 mm şi o greutate de 140 grame.

Honor vine cu o interfaţă exclusivă Huawei, mai uşor utilizat, precum şi cu o aplicaţie dinamică pentru starea vremii şi cu un giroscop pentru o experienţă de gaming îmbunătăţită.

Noul telefon este certificat DLNA ceea ce asigură interoperabilitate cu alte echipamente certificate DLNA, precum camere foto digitale, console de joc şi televizoare.

Honor va fi comercializat în România la începutul anului viitor la un preţ de aproximativ 350-400 euro.

Chinezii de la Huawei au anunţat, totodată, dezvoltarea telefonului mobil Huawei-Discovery Expedition în colaborare Discovery Communications, cea mai mare companie media non fiction la nivel mondial.
Telefonul face parte din gama de produse în dezvoltare Discovery Expedition, brandul oficial de lifestyle al canalului de televiziune Discovery Channel. Noul dispozitiv este rezistent la apă, praf, şocuri, şi include un GPS, o busolă şi un senzor G, ceea ce îl face potrivit pentru călătorii şi activităti în aer liber.

Modelul va ajunge în România la începutul anului 2012 la un preţ de aproximativ 140 euro.

Huawei este lider în furnizarea de reţele de telecomunicaţii de ultima generaţie, în acest moment colaborând cu 45 dintre cei 50 de operatori de top la nivel mondial alături de care a atins suma de peste un miliard de utilizatori în întreaga lume.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.