EUR
4,76 RON
(-0.04%)
USD
4,19 RON
(-0.01%)
GBP
5,48 RON
(-0.22%)
CHF
4,19 RON
(+0.05%)
AUD
2,98 RON
(+0.85%)
CAD
3,18 RON
(-0.02%)
BGN
2,43 RON
(-0.1%)
RUB
0,06 RON
(-0.38%)
ZAR
0,30 RON
(-0.33%)
BRL
1,11 RON
(+1.15%)
CNY
0,62 RON
(-0.02%)
INR
0,06 RON
(-0.02%)

Piedone: Nu am fost, nu sunt şi nu voi fi şantajabil; ţin în continuare să fie convocat un Congres, dar în etapele statutare

0
Primarul sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a declarat, marţi, după şedinţa Biroului Executiv Central al formaţiunii, că nu a fost, nu este şi nu va fi şantajabil şi că ţine în continuare să fie convocat un Congres extraordinar al partidului, dar în etapele statutare.

El a mai spus că în prima întâlnire a Biroului Coordonator va stabili, după consultarea filialelor judeţene, împreună cu liderul PC, data Consiliului Naţional şi a Congresului PC.

„Vom vedea ce se va stabili. Ca să ajungi la un Congres extraordinar nu pot să-l convoc eu chiar prin demisia mea, trebuie să parcurgi nişte etape statutare. Ţin în continuare să fie acel Congres, dar în etapele statutare. Voi candida la acel Congres, poate pentru binele partidului, vom vedea ce se întâmpla la vremea respectivă”, a afirmat prim-vicepreşedintele PC.

Întrebat de ce a dat înapoi de la decizia de săptămâna trecută de solicita convocarea unui Congres extraordinar al formaţiunii, unde să candideze pentru şefia partidului, Piedone a afirmat că nu s-a schimbat deloc şi că preşedintele PC a înţeles că în partid trebuie să existe o competiţie.

„N-am fost, nu sunt şi nu voi fi şantajabil. Voi avea atâta demnitate ca atunci când mă simt şantajabil să demisionez şi din funcţia de primar. (…)Eu şi preşedintele, amândoi, vrem binele acestui partid, resuscitarea lui. A fost o simplă necomunicare între noi doi, scurt-circuitul s-a produs atunci când a fost anunţată candidatura mea la Primăria Capitalei”, a afirmat Cristian Popescu Piedone.

El a adăugat că prioritatea lui vor rămâne cetăţenii sectorului pe care îl conduce şi a subliniat că va fi candidatul formaţiunii la Primăria de sector.

La rândul său, preşedintele PC Daniel Constantin a adăugat că Piedone a dovedit, marţi, că nu este „un om slab” şi că doreşte binele partidului.

În ceea ce priveşte întâlnirile lui Piedone cu lideri ai UNPR, Constantin a precizat că a avut o discuţie „lămuritoare” cu edilul sectorului 4, care l-a „satisfăcut”.

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.