Un rugbist englez, amendat pentru publicitate pe proteza dentară

Jucătorul englez Manu Tuilagi a fost amendat cu 10.000 dolari neozeelandezi (5.700 euro) pentru reclama unui produs alimentar afişată pe proteza dentară de protecţie, al cărui producător nu este însă partener al Cupei Mondiale de rugby din Noua Zeelandă.

”Am folosit proteza pe care o aveam când jucam la echipa de juniori a Angliei Under-18. Pe partea frontală există o marcă care nu a fost autorizată pentru că nu este sponsor al CM”, a explicat jucătorul.

Tuilagi a fost sancţionat că a folosit proteza respectivă în meciul cu România, disputat pe 18 septembrie în grupa B a competiţiei, dar el a dezvăluit că a utilizat-o şi în primul meci cu Argentina, dar IRB nu a sesizat aspectul.

Fratele mai mare al jucătorului, Alesana, care apără culorile echipei Samoa, a fost de asemenea sancţionat, săptămâna trecută, tot pentru o reclamă pe proteză, la un producător de cârnaţi care nu sponsorizează competiţia. Amenda lui Alesana a fost plătită însă cu ajutorul unei chete organizată de suporterii echipei, dar Manu nu ştie dacă va avea parte de un tratament similar.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.