Cum ajungi milionar în euro ajutat de un popă, o bancă şi de stat

1

– Prin firmele sale, Mihai Cuptor a luat de la Bancorex – fosta banca a Securitatii – peste 20 milioane de euro pe care, ulterior, AVAS a uitat sau nu a mai vrut sa le recupereze. De la RA-APPS, Cuptor a primit, in mod suspect, un teren in curtea lui Petre Roman, unde si-a ridicat un imobil.

Nici biserica nu s-a lasat mai prejos: PS Teodosie i-a facut cadou un teren in centrul Capitalei. „Romania libera” continua dezvaluirile despre milionarii de la care Fiscul si AVAS nu reusesc ( sau nu vor sa reuseasca) sa recupereze datoriile.

Pierderile institutiilor statului sunt consfintite prin hotarari judecatoresti, in baza carora Mihai Cuptor devine proprietar, fara datorii la stat. In articolul „Cum si-a pus Cuptor averea la dospit”, am relatat despre metodele prin care afaceristul si-a pus la adapost milioanele de euro in paradisuri fiscale. Nu pentru ca i-ar fi fost frica de autoritatile statului, ci de fostii sai parteneri de afaceri Adrian Petrache si Alexandru Bittner, care l-au ajutat sa obtina drepturi litigioase si retrocedari (in special vile si terenuri de lux de la RA-APPS), iar apoi Cuptor nu le-a intors banii, potrivit contractelor, relateaza Romania Libera.

Citește și
1 Comentariu
  1. Ilica Flavius spune

    Asa se fac afacerile in Romania….cu statul si cu oameni care conduc statul…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.