Peste 35.000 de spectatori aşteptaţi la concertul formaţiei Scorpions, pe stadionul Cluj Arena

Autorităţile clujene care asigură ordinea se aşteaptă ca la concertul trupei Scorpions, de sâmbătă, de pe stadionul Cluj Arena să participe peste 35.000 de spectatori.

Florin Danciu, reprezentant al firmei organizatoare, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că până pe 3 octombrie se vânduseră deja peste 34.000 de bilete, precizând că numărul maxim de spectatori care pot intra pe Cluj Arena este de 38.000.

Şeful Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Cluj, generalul Aurel Litan, a declarat, la rândul său, că circa 100 de jandarmi şi 150 de poliţişti vor asigura ordinea publică în zona stadionului Cluj Arena. De asemenea, vor exista circa 250 de oameni de ordine în interiorul arenei.

Şeful Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, generalul Vasile Şomlea, a spus că vor exista în interiorul stadionului şi echipe mobile formate din 46 de oameni: medici, paramedici şi pompieri. Circulaţia auto în zona stadionului Cluj Arena va fi restricţionată sâmbătă, începând cu ora 12,00.

Formaţia germană Scorpions va concerta sâmbătă seara pe Cluj Arena, cu ocazia inaugurării stadionului. Înainte de Scorpions vor concerta în faţa clujenilor Voltaj, Semnal M şi Senzor cu Grigore Leşe.

Duminică va avea loc concertul trupei britanice Smokie, care va fi precedat de concertele susţinute de Smiley, Pasărea Colibri, Loredana şi Agurida, Horea Brenciu & HB Orchestra.

Ultimul eveniment dedicat inaugurării Cluj Arena va fi pe 11 octombrie, când echipa de fotbal Universitatea Cluj va juca un meci amical în compania echipei FC Kuban Krasnodar.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.