Michael Jackson avea intenţia să construiască un spital pentru copii

Michael Jackson dorea să construiască cu banii pe care i-ar fi câştigat din concertele de la Londra un spital pentru copiii care, ca şi el, „n-au avut copilărie”, potrivit unei înregistrări difuzate la procesul împotriva doctorului regelui muzicii pop, Conrad Murray, relatează 20minutes.ch.

Acuzarea a difuzat în întregime mesajul audio, înregistrat de doctorul Murray şi care a bulversat publicul în deschiderea procesului. Michael Jackson vorbeşte cu mare greutate, fiind îndopat cu medicamente.
Cântăreţul, mort la 50 de ani, pe 25 iunie 2009, spune că „n-a avut copilărie” şi că vrea să finanţeze construirea unui spital pentru copiii bolnavi cu încasările din cele 50 de concerte de la Londra. „Am să folosesc banii pentru un spital în care să fie îngrijiţi un milion de copii, cel mai mare din lume. Va fi spitalul pentru copii Michael Jackson”, spune el în înregistrare.

„Vor fi acolo şi un cinematograf şi o sală de jocuri”, adaugă el.

Copiii sunt deprimaţi. În spitale, nu există nici cinematograf, nici sală de jocuri. (Copiii) sunt bolnavi pentru că sunt deprimaţi. Voi face asta pentru ei şi va rămâne în amintire mai mult decât concertele mele”, mai spune Jackson, articulând cu mare greutate cuvintele. „Concertele mele vor ajuta copiii, este visul meu. Ţin foarte mult la ei pentru că n-au avut copilărie. Nici eu n-am avut copilărie”, mărturiseşte el. „Le simt necazul, le simt durerea şi pot face ceva”, a adăugat starul pop.

După o pauză, doctorul Murray, care înregistra convorbirea, l-a întrebat: „Te simţi bine?”, iar Michael Jackson i-a răspuns: „Dorm.”

Doctorul Conrad Murray este acuzat de uciderea din culpă a lui Michael Jackson. Cântăreţul a murit de o „intoxicaţie gravă” cu propofol, anesteziant pe care-l folosea ca somnifer. Medicul a recunoscut că i-a administrat propofolul în dimineaţa zilei în care a murit. Dacă este găsit vinovat, riscă o condamnare de până la patru ani de închisoare.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.