MOL a finalizat achiziţia a 19 benzinării în Slovenia

0
MOL Slovenia, membră a Grupului MOL, a preluat toate cele 19 benzinării deţinute anterior de TUS Holding Companies în urma încheierii cu succes a tranzacţiei, informează compania ungară.
Rebranding-ul staţiilor în conformitate cu identitatea vizuală MOL va fi implementat în lunile următoare.

Ca urmare a preluării, Grupul MOL şi-a dublat numărul de benzinării în Slovenia, operând în total 37 de staţii în întreaga ţară. La acestea se adaugă potenţiale locaţii adiţionale aflate în construcţie.

„Intenţia noastră în Slovenia este de atinge o cotă de piaţă de cel puţin 10% pe retail în următorii ani. Promitem carburanţi de calitate premium, precum şi servicii şi produse deosebite pentru clienţii noştri din Slovenia. Aceştia se pot bucura şi de beneficiile reţelei de benzinării a Grupului MOL, care numără 1600 de staţii, în 11 ţări”, a declarat Valerija Glavač, director general executiv MOL Slovenia.

Potrivit lui Laszlo Piry, senior vice president MOL Group Retail „acest pas este în concordanţă cu strategia noastră de a creşte reţeaua de retail a Grupului MOL în Europa Centrală şi de Est.”

Cardurile pentru flote ale Grupului MOL pot fi deja folosite în reţeaua de benzinării MOL Slovenia, incluzând fostele staţii TUS. În acelaşi timp, MOL Slovenia continuă acceptarea cardurilor de loialitate TUS Klub. Mai mult, cardurile TUS Klub sunt acceptate nu numai în benzinăriile achiziţionate, dar şi în întreaga reţea MOL Slovenia. Programul de loialitate TUS Klub are peste 500.000 de deţinători de carduri.

Grupul MOL este una dintre companiile internaţionale importante din Europa Centrală din domeniul petrolului şi gazelor naturale. Grupul MOL derulează operaţiuni în 40 de ţări din Europa, Orientul Mijlociu,
Africa de Nord şi statele membre CIS. Grupul MOL deţine o reţea de peste 1600 de benzinării în Europa Centrală şi de Sud-Est, în 11 ţări, sub 7 branduri. De asemenea, Grupul operează o reţea modernă de benzinării, oferind canale captive pentru rafinării în raza lor de aprovizionare.

Grupul MOL este lider de piaţă în Ungaria, Slovacia şi Croaţia. Operaţiunile de Upstream ale Grupului MOL beneficiază de o experienţă de peste 70 de ani în domeniul producţiei de hidrocarburi. În prezent, grupul derulează activităţi de explorare în 11 ţări şi de producţie în 7 la nivel mondial. Producţia zilnică totală se ridică la peste 150.000 boe.

Grupul operează 5 rafinării şi 2 unităţi petrochimice în Ungaria, Slovacia, Croaţia şi Italia. MOL operează portofoliul său total pe downstream prin intermediul unui management integrat al lanţului de aprovizionare. Prin FGSZ, deţinută în proporţie de 100%, grupul operează 5800 de km de conducte de gaze naturale de înaltă presiune în Ungaria. MOL ARE 31.000 de angajaţi în întreaga lume.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.