Ponta neagă informaţiile potrivit cărora băncile nu vor să crediteze PSD pentru cumpărarea sediului central

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a infirmat joi o serie de informaţii conform cărora băncile nu ar dori să mai crediteze partidul pentru a-şi cumpăra sediul central al formaţiunii din Kiseleff.

„Nu este adevărat. Sigur că intenţionăm să cumpărăm sediul, nu este nimic de ascuns şi o să-l cumpărăm”, a afirmat Ponta, înaintea începerii lansării Viziunii USL privind mediul.

Întrebat când va reuşi PSD să cumpere sediul central, liderul social-democraţilor a precizat că acest lucru se va întâmpla când vor fi finalizate toate procedurile.

„Nu e atât de simplu să cumperi de la RA-APPS. PDL a fost mai iute şi şi-a cumpărat sediul, eu am moştenit o groază de datorii şi mai puţin un sediul. Dar le rezolvăm. (…) O să vă anunţăm sau o să-l anunţ pe Dan Andronic ca să doarmă liniştit. O parte din datorii sau din bani cred ca au rămas din 2004 când îl plăteam pe dânsul că ne era consultant nouă şi de aia nu prea mai avem bani, dar ne revanşăm, nu-i nici o problemă”, a mai spus liderul PSD.

El a adăugat că va PSD va face un credit pentru a cumpăra sediul din Kiseleff şi va solicita la mai multe bănci creditarea.

„Evident că trebuie să facem un credit, că doar nu plătim cu banii jos. Dar sunt convins că România va funcţiona în continuare la fel de bine şi fără rezolvarea problemei cu creditarea PSD”, a conchis Victor Ponta.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.