EUR
4,74 RON
(0%)
USD
4,20 RON
(0%)
GBP
5,41 RON
(-0.02%)
CHF
4,18 RON
(-0.01%)
AUD
3,00 RON
(-0.01%)
CAD
3,17 RON
(-0%)
BGN
2,42 RON
(0%)
RUB
0,06 RON
(0%)
ZAR
0,30 RON
(-0.03%)
BRL
1,13 RON
(-0.03%)
CNY
0,62 RON
(0%)
INR
0,06 RON
(-0.01%)

„Armata lui Putin” sărbătoreşte ziua de naştere a idolului său printr-un „rating al sexualităţii”

0

Fetele din aşa-numita „Armată a lui Putin” şi-au anunţat intenţia de a-l felicita pe premierul rus Vladimir Putin, care împlineşte vineri (07 octombrie 2011) 56 de ani, printr-o campanie intitulată „Ratingul sexualităţii”.

Astfel, în timpul acţiunii, fanele lui Putin vor „stabili prin săruturi pe o fotografie de mari dimensiuni /nu se specifică dacă în mărime naturală/ partea cea mai sexy a corpului primului ministru rus”, conform publicaţiei electronice Gazeta.ru, care citează un comunicat al organizaţiei amintite.

În plus, participanţii la această acţiune vor fi serviţi cu „tort prezidenţial”, au promis fetele lui Putin, care în acest fel încearcă să sugereze că nu există niciun dubiu în privinţa victoriei actualului premier rus la alegerile prezidenţiale de anul viitor.

Ele mai spun că un alt tort, pe care îl vor pregăti cu mâinile lor, i-l vor duce lui Putin la birou.

O înregistrare video în care reprezentantele ,,Armatei lui Putin,, se ocupă de pregătirea tortului a fost postată deja pe YouTube. În videoclip, câteva tinere sumar îmbrăcate /cămaşă şi bikini/ pregătesc prăjitura, mânjindu-se una pe alta cu frişcă la gură prin gesturi lascive, în timp ce una din ele savurează masa albă de pe un deget.

De fapt, întreaga înregistrare este impregnată de aluzii sexuale. La sfârşitul filmuleţului, patru tinere întind tortul deja pregătit, cu o inimă de fructe de pădure pe mijloc, şi strigă în cor:”Happy Birthday, Vladimir Vladimirovici!” („S dniom rojdenia, Vladimir Vladimirovici!”).

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.