Dovezi „definitive” că extratereştrii i-au vizitat pe mayaşi

Un film documentar al regizorului mexican, Juan Carlos Rulfo, fiul scriitorului Juan Rulfo, vrea să scoată la lumină probe „definitive” că extratereştrii au vizitat civilizaţia maya.

Documentarul care va avea titlul „Revelaţiile mayaşilor 2012 şi mai departe”, va prezenta coduri, obiecte şi documente oficiale pe care guvernele mexican şi guatemaltez le-au ţinut până acum secrete şi care au decis să le declasifice cu această ocazie, notează vineri (07 octombrie 2011) ziarul La Razon.

„Probele definitive ale vizitei extraterestre făcute mayaşilor vor fi scoase la lumină pentru binele omenirii”. Cu această declaraţie de intenţie guvernele Mexicului şi Guatemalei au decis să facă publice mai multe dovezi care au rămas secrete şi care „demonstrează” că extratereştrii i-au vizitat într-adevăr pe mayaşi.

Contactele extratereştrilor cu mayaşii au fost un argument recurent pentru cei care susţin că nu suntem singurii locuitori ai universului şi că unii dintre vecinii noştri ar fi putut intra în contact cu pământenii.

Data premierei documentarului coincide cu sfârşitul calendarului maya, 21 decembrie 2012, pentru a profita de vâltoarea mediatică provocată de această dată.

Însă dincolo de campania de marketing, autorii speră ca aceste probe, sprijinite de mărturiile unor arheologi şi de mai mulţi experţi, vor fi confirmarea „irefutabilă” că a existat un anumit tip de contact între cele două civilizaţii.

Potrivit producătorului documentarului, Raul Julia-Levy, cele mai entuziasmate de acest proiect au fost guvernele Mexicului şi Guatemalei, pe ale căror teritorii s-a dezvoltat civilizaţia maya, care au decis să declasifice documente privind această presupusă vizită extraterestră.

Printre experţi figurează Luis Augusto García Rosado, secretar în ministerul statului mexican Campeche, care a declarat că există traduceri ale codurilor mayaşe, păstrate mulţi ani în rafturi secrete şi a vorbit chiar despre maşinării zburătoare care ar fi căzut în junglă acum 3.000 de ani.

Să fie vorba de un OZN căzut pe pământ, despre care nu se ştie încă nimic? De ce? Până când se va confirma în ce măsură sunt adevărate aceste dovezi, guvernul Guatemalei a pregătit terenul prin vocea ministrului turismului Guillermo Novielli, care a anticipat câteva ceva din ceea ce va fi dezvăluit: „A sosit momentul să scoatem la lumină informaţiile”, a spus el.

Între alte noutăţi, documentarul lui Rulfo prezintă rezultatul căutărilor realizate în zone mai puţin explorate din cele două ţări, precum cele de la Calakmul, unde au fost făcute descoperiri rămase până acum secrete.

Calendarul maya se încheie la 21 decembrie 2012, împrejurare care a alimentat mai multe teorii care prevestesc pentru această dată o mare catastrofă care va distruge lumea.

Desigur, nu există nicio probă ştiinţifică care să încurajeze această posibilitate. Mai mulţi experţi au calmat spiritele înfierbântate argumentând că data respectivă nu este decât sfârşitul unui ciclu în calendarul acestei civilizaţii şi începutul unei noi perioade cu o durată de 5 125 de ani.

Loading...

Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.