EUR
4,76 RON
(-0.15%)
USD
4,19 RON
(+0.03%)
GBP
5,46 RON
(-0.24%)
CHF
4,19 RON
(-0.26%)
AUD
3,00 RON
(-0.44%)
CAD
3,18 RON
(-0.63%)
BGN
2,43 RON
(-0.12%)
RUB
0,06 RON
(-0.62%)
ZAR
0,30 RON
(-0.56%)
BRL
1,13 RON
(+0.12%)
CNY
0,62 RON
(-0.57%)
INR
0,06 RON
(-0.24%)

Elena Băsescu: Sunt multe persoane publice care fac greşeli gramaticale şi nu sunt taxate cum am fost eu

2

Sunt multe persoane publice care fac greşeli gramaticale, dar nu sunt taxate cum a fost cazul meu, a declarat joi (06 octombrie 2011) seară europarlamentarul Elena Băsescu, prezentă la lansarea candidaturii pentru un nou mandat la preşedinţia Organizaţiei de Femei a PDL a ministrului Muncii Sulfina Barbu.

„Sunt convinsă că a avut dreptate, pentru că sunt foarte multe persoane care fac greşeli de gramatică, dar acestea nu sunt mediatizate cum a fost cazul meu”, a spus europarlamentarul PDL, întrebat dacă Andreea Paul Vass, prezentă la eveniment, a afirmat că Elena Băsescu a fost pe nedrept taxată de presă pentru anumite greşeli gramaticale.

Andreea Paul Vass, preşedintele filialei OFPDL Sălaj şi consilier al premierului, a declarat, în discursul său, că Elena Băsescu a avut de dus „povara” tinereţii, frumuseţii şi a faptului că este fiica preşedintelui Traian Băsescu, fiind taxată pentru faptul că a făcut anumite greşeli gramaticale în contextul în care „oboseala unei campanii electorale şi-a spus cuvântul”.

Întrebată dacă au existat şi alte momente mai neplăcute în plus faţă de remarcile presei, fiica cea mică a preşedintelui a spus că în afară de faptul că presa a mediatizat peste măsură nu a avut alte neplăceri. „Oricum, nu aş fi ajuns europarlamentar dacă nu treceam aşa uşor (peste acest episod – n.r.)”, a afirmat Elena Băsescu.

Despre observaţiile pe care le-a făcut la adresa ministrului Daniel Funeriu, pe contul său de Twitter, în contextul în care deţinătorul portofoliului Educaţiei a folosit într-un context public termenul „inexactitudini”, europarlamentarul PDL a spus că nu a dorit să-l sancţioneze pe acesta.

„Nu am vrut să-l sancţionez. Am vrut să evidenţiez ceva. Că sunt persoane cu funcţii foarte importante care greşesc mult mai des decât am făcut-o eu. Atât am vrut să evidenţiez şi că e ministru al Educaţiei. Faptul că am postat eu pe Twitter a făcut să fie mai multe ştiri. Aşa că mi-am atins scopul”, a conchis Elena Băsescu.

loading...

Citește și
2 Comentarii
  1. MAGDA SPETEANU spune

    E.BASESCU PRECUM SI A.P. VASS SUNT DOUA PROFITOARE…UNA CU AJUTORUL LU’ TATUTZU, IAR CEALALTA SCOATE TOT FELUL DE BAZACONII SI NEBUNII DIN GURA PTR. CA STIE SA STAPANEASCA MAI BINE GRAIUL ROMANESC(LIMBA ROMANA)….DAR O „PANORAMA” D.P.D.V. AL ‘FLUTURASILOR SI PANSELUTZELOR” DEBITATE PE CALE ORALA!

  2. iacob_ridzi spune

    Povara tineretii si a frumusetii? Pai care tinerete, ca e trecuta de 30 de ani – poate tinerete intelectuala; cat despre frumusete… doua buzishoare, doua tzatzishoare – discutabil zau.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.