O candidată la alegerile legislative din Polonia îşi face publicitate dezbrăcându-se pe internet

0

O candidată în vârstă de 23 de ani la alegerile legislative de duminică din Polonia a decis să se facă mai bine cunoscută dezbrăcându-se pe internet.

Partidul său, SLD /social-democrat, de opoziţie/ nu a gustat însă această formă de a-şi face campanie, relatează joi (06 octombrie 2011) AFP.

În clipul de 40 de secunde postat pe youtube, Katarzyna Lenart, îmbrăcată cu o cămaşă albă, cravată, sacou şi pantaloni negri, stă aşezată pe un scaun şi începe să se dezbrace pe o muzică kitsch. Când e pe cale să-şi ridice sutienul, pe ecran apare inscripţia „cenzurat”, urmată de mesajul: „Vrei mai mult? Votează cu SLD. Suntem singurii care putem da mai mult”.

„Acest gen de clip electoral nu ar trebui să existe” – a declarat responsabilul SLD Tomasz Kalita, citat pe pagina de internet a cotidianului Gazeta Wyborcza. „Fiecare candidat are dreptul să-şi pregătească materialele de campanie, dar există nişte limite”, a adăugat acesta.

Katarzyna Lenart, studentă la ştiinţe politice şi care candidează la Lublin, în estul Poloniei, a explicat în ce o priveşte că a dorit să atragă atenţia mass-media asupra programului său.

„Am hotărât să şochez. /…/ Nu este nimic vulgar în clipul meu. Am mizat pe corpul meu întrucât campania mea este destinată tinerilor”, a afirmat ea, citată de acelaşi cotidian.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.