EUR
4,76 RON
(-0.05%)
USD
4,20 RON
(-0.13%)
GBP
5,47 RON
(+0.13%)
CHF
4,20 RON
(-0.15%)
AUD
2,99 RON
(-0.56%)
CAD
3,18 RON
(-0.06%)
BGN
2,43 RON
(-0.04%)
RUB
0,06 RON
(-0.29%)
ZAR
0,30 RON
(-0.29%)
BRL
1,12 RON
(-0.79%)
CNY
0,63 RON
(-0.2%)
INR
0,06 RON
(-0.17%)

Copiii lui Michael Jackson prezenţi la concertul omagial desfăşurat la Bristol

0
Copiii lui Michael Jackson au participat alături de circa 40.000 de fani la un concert în amintirea regelui muzicii pop, „Michael For Ever”, pe stadionul Millenium din Cardiff (Ţara Galilor), a cărui organizare a provocat controverse, notează AFP.

În ciuda îndoielilor ce au înconjurat pregătirea evenimentului, prezenţa lui Prince (14 ani), Paris (13 ani) şi Blanket (9 ani), precum şi a numeroase staruri ale muzicii au contribuit la atmosfera festivă.

Printre vedete s-au numărat diva pop-ului american Christina Aguilera, legendarul simbol Motown Smokey Robinson, grupul britanic JLS şi emblema muzicii soul Gladys Knight.

Sora lui Michael Jackson, La Toya, care a apărut în pe scenă în faţa publicului după 20 de ani de absenţă, a declarat că „Michael apreciază spectacolul”, iar „faptul că s-au adunat toţi aceşti artişti formidabili le arată copiilor cât de excepţional era tatăl lor”.

Mezinul Blanket, foarte impresionat, a trebuit să fie susţinut de fraţii mai mari atunci când a prezentat-o pe celebra Beyonce care a cântat „I Wanna Be Where You Are”, retransmisă prin satelit din Statele Unite.

Scandalurile în familie, zvonurile legate de vânzarea defectuoasă a biletelor au ridicat semne de întrebare privind desfăşurarea concertului, dar fanii au venit hotărâţi să celebreze starul decedat.

„Lovitura de deschidere i-a aparţinut vedetei R&B Ne-Yo care a încercat să imite celebrul „moonwalk” (tehnică de dans care prezintă iluzia că dansatorul păşeşte înainte, de fapt se deplasează înapoi, dând aspectul că persoana se mişcă de-a lungul unei benzi) al lui Michael Jackson pe melodia „Billy Jean”. „Controversele nu sunt adecvate momentului, este vorba despre omagiul adus” muzicii şi vieţii sale, a declarat el.

Concertul-omagiu a fost organizat de mama lui Michael Jackson, Katherine, sora La Toya şi fraţii săi Tito, Marlon şi Jackie.

Dar ceilalţi fraţi şi sora lui, Jermaine, Randy şi Janet, s-au opus, subliniind că data aleasă coincide cu procesul medicului personal al lui Michael Jackson, Conrad Murray, şi care au subliniat că familia ar trebui să fie la Los Angeles pentru proces.

Medicii legişti au stabilit că Michael Jackson, în vârstă de 50 de ani, a murit la 25 iunie 2009 din cauza unei supradoze de propofol şi sedative.

Conrad Murray a comis „greşeli grave” care au dus la moartea regelui muzicii pop, a spus în urmă cu o săptămână procurorul în deschiderea dezbaterilor din procesul ultramediatizat de la Los Angeles.

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.