Un român a uimit cu talentul lui juriul unei emisiuni din Germania (VIDEO)

0

Constantin Alexandru Belu este din România, are 43 de ani şi s-a hotărât să participe la emisiunea SuperTalent, din Germania. Bărbatul, stabilit de o bună bucată de vreme în Elveţia, a reuşit să lase juriul şi oamenii din public cu gura căscată după ce l-au văzut făcând scamatorii în timp ce sărea pe o trambulină

Sâmbătă, în competiţia „Das Supertalent 2011”, Constantin Bellu a prezentat un spectacol îndrăzneţ şi amuzant. În prima parte a numărului său acrobatic, în timp ce cânta la chitară, Constantin a efectuat salturi de pe o trambulină. Ulterior, salturile lui în ritmul muzicii au fost din ce în ce mai spectaculoase şi periculoase, dându-le emoţii celor trei membri ai juriului – Dieter Bohlen, Sylvie van der Vaart şi Motsi Mabuse -, dar şi publicului din sală, care în mai multe rânduri au crezut că românul s-a lovit.

Constantin Alexandru Bellu şi-a început cariera în 1980 ca artist acrobat la Circul Globus din Bucureşti. În prezent, el locuieşte în Germania şi susţine spectacole sub numele de scenă Costin Pity.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.