Christina Aguilera, supraponderală, pe scenă la concertul dedicat amintirii lui Michael Jackson

Vedeta pop americană Christina Aguilera a cântat în cadrul concertului tribut de la Cardiff dedicat memoriei lui Michael Jackson.

Dacă vedeta nu a surprins deloc în ceea ce priveşte calitatea interpretării, având aceaşi voce puternică şi distinctă, ea a reuşit să surprindă pe toată lumea prin formele rubiconde pe care costumul de scenă nici măcar nu-şi propunea să le ascundă, conform stapulse.com.

După ce a urcat pe scenă într-o rochie de culoare albastru închis, diva a decis că este cazul să-şi schimbe garderoba optând pentru un corset negru care nu mai lăsa nimic pe seama imaginaţiei spectatorilor care au putut constata că vedeta a luat foarte mult în greutate

Conform speculaţiilor Aguilera s-ar fi îngrăşat din cauza stresului provocat de divorţul de producătorul Jordan Bratman, divorţ produs în urmă cu un an.

Kelly Osbourne, fiica legendarului Ozzy şi la rândul ei o vedetă care s-a luptat îndelung cu kilogramele în plus, a exultat, conform revistei E!. „Poate că a devenit pur şi simplu căţeaua grasă care s-a născut să fie”, a comentat fără reţineri fiica rocker-ului ce a fost ironizată în repetate rânduri, în trecut, de Aguilera, pe seama formelor sale mult prea generoase.

„M-a făcut în mod public grasă ani la rând, iar acum ea este cea grasă”, a mai adăugat Kelly Osbourne.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.