Nemţii vor să vândă noul BMW Seria 6 Coupe cu minimum 64.800 euro, în România

0
Noul BMW Seria 6 Coupe a fost prezentat, oficial, în România în cadrul primei ediţii a concursului de yachting BMW Offshore Yachting Championship – Regata BMW România, fiind disponibil la un preţ minimum de 64.800 euro (fără TVA).Potrivit BMW Group România, cea mai importantă competiţie de yachting din zona Mării Negre a marcat debutul pe plan local a celui mai nou model al mărcii BMW Seria 6 Coupe. Unul dintre cele spectaculoase coupeuri de pe piaţă, noul BMW Seria 6 Coupe este disponibil în trei versiuni de motorizări de şase cilindri în linie diesel şi benzină şi un V8 benzină şi vine cu o serie de tehnologii de ultimă oră precum TwinPower Turbo pentru toate propulsoarele, Head-Up Display cu afişare full-color, faruri LED adaptive pentru fază scurtă şi fază lungă sau sistem de sunet Bang & Olufsen.

Noul model este disponibil la un preţ de plecare de 64.800 euro (fără TVA) pentru versiunea 640i de 3 litri şi 235 kW/ 320 CP.În plus, vârful de gamă aduce în premieră sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW 650i xDrive, maşina fiind disponibilă la preţul de 79.250 euro (fără TVA).Tot în cadrul evenimentului de la malul mării, pe parcursul celor patru evenimente, pasionaţii de condus au putut descoperi cele mai fascinante modele BMW: elegantele cabriolete BMW Seria 1, 3 şi 6, BMW Z4 sau modelele Sports Activity Vehicle – BMW X1, X3, X5 şi X6.

În altă ordine de idei, etapa finală a BMW Offshore Yachting Championship – Regata BMW România s-a încheiat în weekendul recent încheiat, şi a închis un calendar de patru evenimente organizate de Yacht Club România.

La startul competiţiei s-au strâns 36 de yachturi şi peste 300 de participanţi în cel mai important campionat de acest gen din zona Mării Negre.

Pe primele locuri în campionat, la cele trei clase de competiţie s-au situat Simina, skipper Iulia Fulicea la clasa racing şi câştigătorul campionatului în clasamentul general, Hacuna Matata, skipper Natalia Brăiloiu, la clasa cruising 1, şi Teodora, skipper Lucian Dragomir, la clasa cruising 2.

Echipajul Simina va reprezenta, în premieră, România la finala internaţională BMW Sailing Cup 2012, alături de participanţi din Germania, Italia, Portugalia, Turcia şi Noua Zeelandă.

Competiţia este cea mai mare de acest gen dedicată sportivilor amatori, cu o tradiţie din 2006. În fiecare an, peste 1.500 de participanţi se întrec în campionate locale pentru un loc în marea finală.
Conform sursei citate, este pentru prima dată când un echipaj din Europa de Est este reprezentat în această competiţie.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.