O atletă a născut la câteva ore după ce a terminat Maratonul de la Chicago

Amber Miller, o americancă de 27 de ani, a născut la câteva ore după ce a trecut linia de sosire la Maratonul de la Chicago, alergând cei 42,195 km ai clasicei curse deşi era gravidă în a 39-a săptămână. Miller a intrat în travaliu imediat după ce a încheiat proba, a declarat un purtător de cuvânt al Spitalului Central DuPage.

„Am plănuit să alerg cam o jumătate din distanţă, apoi să merg încet, şi să ajung la sosire astfel”, a declarat Miller într-o scurtă apariţie pe website-ul ABCNews. Ea a reuşit să încheie cei 42,195 km alternând alergarea pe 2 mile, cu mersul pe alte 2, după cum a precizat pentru Chicago Tribune.

După cursă, Miller şi soţul ei Joe s-au aşezat să mănânce ceva, dar a simţit contracţii, cei doi plecând urgent spre spital, unde Amber a dat naştere unui al doilea copil, o fetiţă pe nume June, la ora 22,29, duminică, după cum a precizat purtătorul de cuvânt al instituţiei, care a subliniat că atât mama, cât şi copilul sunt în bună stare de sănătate.

Medicii care au avut-o în grijă au declarat că au fost la curent cu exerciţiile fizice pe care le-a făcut Miller în timpul gravidităţii şi nu au au avut obiecţii când au aflat de intenţia sa de a alerga maratonul, a mai spus purtătorul de cuvânt.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.