EUR
4,84 RON
(-0.05%)
USD
4,27 RON
(+0.34%)
GBP
5,38 RON
(+0.07%)
CHF
4,55 RON
(-0.06%)
BGN
2,47 RON
(+0.25%)
BYN
1,75 RON
(+0.25%)
CAD
3,15 RON
(+0.13%)
RSD
0,04 RON
(-0.05%)
AUD
2,98 RON
(+0.15%)
JPY
0,04 RON
(+0.19%)
CZK
0,18 RON
(-0.07%)
INR
0,06 RON
(+0.59%)

Arestarea unui bărbat acuzat că a piratat computerele unor vedete

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, bănuit că ar fi piratat calculatoarele unor celebrităţi, printre care cântăreaţa Christina Aguilera şi actriţele Scarlett Johansson şi Mila Kunis, a fost reţinut în Florida, a anunţat miercuri poliţia federală americană FBI, citată de AFP.

Christopher Chaney a fost arestat în localitatea Jacksonville după o anchetă care a durat 11 luni, a precizat FBI într-un comunicat dat publicităţii.

Chaney este vinovat în 26 de capete de acuzare, cum ar fi accesarea frauduloasă a calculatoarelor victimelor, efectuarea de interceptări ilegale şi furt al identităţii. El s-a folosit de trei nume diferite pentru a pregăti şi comite infracţiunile.

‘Această afacere în care Chaney a atacat celebrităţi ne aduce aminte că toţi suntem victimele potenţiale ale piraţilor cibernetici’, a comentat procurorul Andre Binotte Jr, citat în comunicat.

Arestarea intervine la câteva săptămâni după apariţia pe internet a unor fotografii cu Scarlett Johansson dezbrăcată. Clişeele au fost publicate de reviste de scandal de la Hollywood şi o arată pe actriţa în vârstă de 26 de ani goală în interiorul unei case sau al unui apartament.

Poziţia braţului, întins spre obiectiv, indică probabil că vedeta filmelor Lost in Transaltion, Match point şi Vicky Cristina Barcelona şi-a făcut singură pozele.

Potrivit site-ului TMZ, specializat în celebrităţi, hackeri au atacat şi intimitatea actriţei Mila Kunis (Black Swan). Fotografii pe care ea i le-a făcut cântăreţului Justin Timberlake în timp ce turnau Friends with Benefits au apărut pe internet.

Una dintre fotografii îl arată pe actor la bustul gol pe un pat, iar alta cu o pereche de chiloţei roz pe cap.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata