Bărbatul care a secţionat cu sabia braţul unui jandarm din Paşcani a fost arestat

Magistraţii Judecătoriei Paşcani au emis un mandat de arestare preventivă de 29 de zile pe numele lui Marius Dănuţ Punei, acuzat că i-a secţionat aproape în întregime cu o sabie braţul unui jandarm.

Iniţial, cazul a fost instrumentat de procurorii din Paşcani, care au considerat că nu se impune arestarea lui Marius Punei.

La scurt timp, prefectul de Iaşi, Dragomir Tomaşeschi, a declarat că decizia procurorilor este suspectă, mai ales că Marius Punei este nepotul secretarului Primăriei din Paşcani, Mircea Zuzan.

Ulterior, ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iaşi, care l-a reţinut pe Marius Punei şi a solicitat instanţei arestarea preventivă a acestuia pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală gravă.

Pe 3 octombrie 2011, jandarmul Mihai Zaharia (plutonier din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Iaşi) a fost tăiat cu sabia de Marius Dănuţ Punei. Incidentul s-a petrecut în apropierea unei şcoli şi a unui parc de joacă, după ce jandarmul i-a reproşat agresorului că nepotul acestuia i-ar fi lovit intenţionat fiica, în faţă, cu o minge.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.