Dosar penal pe numele medicilor implicaţi în cazul baschetbalistului american ucis la Giurgiu

Procurori Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu au deschis un dosar, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă de către personalul medical implicat în serviciile de asistenţă în cazul sportivului american Chauncey Hardy, ucis într-un club din Giurgiu.

”Sesizarea din oficiu s-a întemeiat pe concluziile Raportului de control al Direcţiei de Sănătate Publică Giurgiu, care relevă nerespectarea obligaţiilor de acordare a serviciilor de asistenţă medicală şi a dispoziţiilor protocoalelor de transfer inter-clinic a pacientului, ce aparţin unităţii de primiri urgenţe din Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu şi Serviciului Judeţean de Ambulanţă Giurgiu”, se arată într-un comunicat al Parchetului general.

Baschetbalistul american Chauncey Hardy, jucătorul echipei CSS Giurgiu, a murit duminică, 9 octombrie, la Spitalul ”Bagdasar-Arseni” din Bucureşti, unde fusese transportat în stare de comă, după ce a fost bătut sâmbătă, 8 octombrie, într-un club din Giurgiu.

Agresorul, Ionuţ Adrian Tănăsoaia, a primit mandat de arestare preventivă de 29 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovituri cauzatoare de moarte şi ultraj contra bunelor moravuri.

În presă au apărut informaţii că Ionuţ Adrian Tănăsoaia ar fi un apropiat al clanului ”Butoane”, ce ar controla o bună parte din judeţul Giurgiu, însă poliţia locală susţine că agresorul nu are legături cu lumea interlopă din Giurgiu.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.