EUR
4,74 RON
(0%)
USD
4,20 RON
(+0.24%)
GBP
5,41 RON
(-0.32%)
CHF
4,17 RON
(+0.15%)
AUD
3,00 RON
(-0.17%)
CAD
3,17 RON
(+0.06%)
BGN
2,42 RON
(+0.06%)
RUB
0,06 RON
(-0.27%)
ZAR
0,30 RON
(-0.05%)
BRL
1,13 RON
(-0.24%)
CNY
0,62 RON
(+0.26%)
INR
0,06 RON
(+0.15%)

Prin reţeaua EURES sunt oferite lucrătorilor români 45 de locuri de muncă vacante în străinătate

0
Reţeaua mobilităţii europene EURES pune la dispoziţia lucrătorilor români, în acest moment, 45 de locuri de muncă vacante în Danemarca, Italia, Austria, Germania, Lituania şi Malta, se arată într-un comunicat al Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AMOFM) Bucureşti.

Astfel, în Danemarca sunt oferite 25 posturi (stagiar-lucrător calificat în ferme de creştere a animalelor; sere; ferme de cultivare legume/fructe), în Italia – 4 posturi (medic recuperare medicină fizică sau medic neurolog), iar în Austria – 7 posturi (drujbist). În Germania există 5 posturi (inginer aeronautică), în Lituania – 2 posturi (inginer constructor şi inginer în domeniul energetic), iar în Malta – 2 posturi (manager restaurant şi personal de aşteptare în restaurant).

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă în străinătate pot accesa site-ul naţional EURES (www.eures.anofm.ro) unde pot afla detalii despre locurile de muncă vacante, special oferite pentru cetăţenii români, datele de contact ale consilierului EURES responsabil de ofertă, precum şi datele de contact ale angajatorului.

AMOFM Bucureşti oferă gratuit informaţii referitoare la condiţiile de muncă şi de viaţă în toate ţările Uniunii Europene, ale Spaţiului Economic European, ofertele de muncă existente.

EURES a fost creat în scopul facilitării liberei circulaţii a forţei de muncă în Uniunea Europeană şi este o reţea de cooperare între Comisia Europeană, serviciile publice de recrutare din statele membre, plus Norvegia, Liechtenstein, Islanda şi Elveţia.

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.