Al treilea copil al lui Ben Affleck va fi băiat

Familia actorilor Ben Affleck şi Jennifer Garner se va mări în curând şi, potrivit Star Magazine, bebeluşul va fi băiat, spre marea bucurie a tatălui.

Se pare că rugăciunile actorului de 39 de ani au fost auzite: el spunea că ar face orice să aibă un băiat, chiar să se amestece în regimul alimentar şi stilul de viaţă al soţiei, scrie 7sur7.be.

Ben Affleck este mare amator de baseball, pasiune pe care n-o poate împărtăşi cu cele două fetiţe ale sale, Violet şi Seraphina.

‘Este nerăbdător să-şi ducă fiul la meciuri de baseball şi să se joace cu el’, spune un apropiat al cuplului de actori. Această perspectivă o derutează puţin pe viitoarea mămică, care a crescut într-o familie cu trei fete. ‘Are impresia că n-o să ştie ce să facă. N-a avut fraţi’, afirmă acelaşi apropiat.

Jennifer Garner şi-a împărtăşit temerile în emisiunea moderatoarei Ellen DeGeneres: ‘Ar fi ciudat să avem un băiat, dar şi grozav şi diferit. Sunt sigură că Ben ar fi încântat să-l ducă la baseball. Dar şi trei surori cresc foarte frumos împreună’, a spus viitoarea mămică.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.