Christopher Chaney a declarat că a furat fotografii ale vedetelor mai întâi „din curiozitate”

„Îmi cer mii de scuze”, a declarat Christopher Chaney, bărbatul de 35 de ani acuzat că a piratat calculatoarele a circa 50 de celebrităţi, printre care Scarlett Johansson şi Christina Aguilera.

El a adăugat că a făcut-o mai întâi „din curiozitate”, devenind apoi dependent de spionarea vedetelor, relatează 7sur7.be.

„Îmi cer mii de scuze”, a spus Chaney într-un interviu la postul Action News din Jacksonville (Florida), unde a fost reţinut miercuri, după 11 luni de anchetă desfăşurată de FBI. „Ştiu că ceea ce am făcut este poate cea mai gravă intruziune în viaţa privată care poate exista. Nu încerc să-mi neg faptele. Am greşit”, a declarat bărbatul, expert în informatică, adăugând că va pleda vinovat.

Citeste si:  Danube rises to one meter above flood alert level in Teleorman

Chaney, împotriva căruia au fost formulate 26 de capete de acuzare, este învinuit că a intrat fraudulos în calculatoarele victimelor, dar şi de ascultări ilegale şi furt de identitate. El a spus că actele sale n-au urmărit scopuri murdare. „Am început din curiozitate şi am devenit în cele din urmă dependent: trebuia să văd ce fac în culise artiştii de pe marele ecran”, a spus el.

„M-am simţit aproape uşurat când poliţiştii au venit şi au luat calculatoarele”, a afirmat Chaney, adăugând că nu ştie cum au ajuns fotografiile starurilor spionate de el pe internet. „M-a contactat cineva ca să obţină pozele, dar nu ştiu cum a aflat adresa mea de e-mail. N-am dat nimănui fotografiile. N-am vrut niciodată să le vând sau să le fac publice”, a spus el.

Citeste si:  Viitoarele alegeri prezidenţiale ar putea întoarce Republica Moldova spre Rusia

Intervievată de Action News (filială a Fox din grupul Murdoch), mama lui a arătat că „este un băiat bun, a făcut doar o mare greşeală pentru că are mult timp liber”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata