Inventivele gospodine britanice propun spre adopţie ceapă murată

Gospodinele britanice au găsit un mod inteligent de a face bani în perioadă de criză, deschizând o agenţie de înfiere a cepei murate /marinate/.

Pentru o sumă nesemnificativă, clienţii sunt îndemnaţi să ia în grijă bulbi de ceapă şi în acest fel să-i salveze de singurătatea şi suferinţa din borcanul cu murături, relatează ziarul britanic Metro.

Această idee trăsnită le-a trecut prin cap la patru femei din comitatul Kent, care, la un pahar de bere într-un bar, îşi storceau creierii cum să facă bani. Ideea le-a fost totuşi sugerată de un bărbat. Trecând în revistă diferite variante de afaceri, ele nu reuşeau să se pună de acord. Un individ de la masa de alături, obosit de atâta pălăvrăgeală, le-a spus pe un ton ridicat:’De ce naiba nu aţi încerca să faceţi bani din adopţiile de ceapă murată!’

La întoarcerea acasă, una din ele, Diane Connor /46 de ani/ s-a gândit la ideea străinului, rostită în treacăt, şi a găsit că aceasta nu este chiar atât de nebunească.

Împreună cu prietenele ei, Connor a deschis un site în care numai pentru 7 lire sterline propune oamenilor ‘să salveze de singurătate ceapa murată’, capabilă să devină un ‘prieten excelent pentru tine şi familie’.

Fiecare cerere este tratată în mod creativ; gospodinele dichisesc cu multă migală bulbul de ceapă murată, punându-i ochi, gură, nas şi chiar pălărie. Alături de ‘prietenul de neînlocuit’, cumpărătorii primesc şi o biografie detaliată a bulbului de ceapă şi o fotografie a fostului captiv în borcanul cu murături.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.