EUR
4,74 RON
(0%)
USD
4,20 RON
(0%)
GBP
5,41 RON
(-0.02%)
CHF
4,18 RON
(-0.01%)
AUD
3,00 RON
(-0.01%)
CAD
3,17 RON
(-0%)
BGN
2,42 RON
(0%)
RUB
0,06 RON
(0%)
ZAR
0,30 RON
(-0.03%)
BRL
1,13 RON
(-0.03%)
CNY
0,62 RON
(0%)
INR
0,06 RON
(-0.01%)

Jamie Waylett (Vincent Crabbe din „Harry Potter”), acuzat de violenţă

0

Jamie Waylett, interpretul lui Vincent Crabbe în şase filme din seria „Harry Potter”, a fost inculpat pentru participarea la tulburările care au avut loc la Londra astă-vară.

Astfel, viaţa unui fost vrăjitor ia o întorsătură nedorită. Tânărul este judecat pentru participarea sa violentă la revoltele de la Londra, scrie publicaţia Voici.

Actorul a participat pe 8 august la confruntările cu poliţia. Daily Telegraph informează că el a fost depistat în imaginile înregistrate de camerele de luat vederi cu o „poţiune magică” foarte periculoasă, un cocktail Molotov, pe care se pregătea, se pare, să o arunce într-o clădire.

Ceea ce-i agravează cazul este că avea la el şi un obiect furat. Eliberat pe cauţiune după ce a apărut la tribunal pe 29 septembrie, Jamie Waylett îşi va afla pedeapsa pe 10 noiembrie. Nu se poate spune că antecedentele sale judiciare sunt în favoarea lui.

El a fost reţinut în aprilie 2009 la volanul maşinii personale.

În portbagaj au fost găsite opt pungi de plastic pline cu canabis. La percheziţia efectuată la domiciliul actorului de 22 de ani, unde stau şi mama, fraţii şi sora lui, a fost descoperită o plantaţie de canabis. Waylett a primit atunci ca pedeapsă ore de muncă în folosul comunităţii, dar, de această dată, avocatul ar trebui să facă „vrăji” pentru ca actorul să nu ajungă la închisoare, încheie Voici.

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.