Undă verde pentru proiectul cinematografic al lui Johnny Depp, „The Lone Ranger”

Proiectul cinematografic abandonat al lui Johnny Depp, „The Lone Ranger”, este din nou în atenţia studiourilor Disney care i-au acordat undă verde după nişte reduceri semnificative ale bugetului uriaş cu care a fost anunţat iniţial, conform starpulse.com.

Starul seriei „Pirates of the Caribbean” urma să joace rolul lui Tonto, alături de Armie Hammer căruia îi revenea rolul „călăreţului singuratic” în această adaptare pentru marile ecrane a serialului clasic de televiziune.

În luna august acest proiect a fost abandonat de studiourile Disney din cauza neînţelegerilor dintre regizorul Gore Verbinski şi producătorul Jerry Bruckheimer cu privire la bugetul acestui western,.

Recent Disney a revenit asupra deciziei şi a dat undă verde filmului după ce a redus la 215 milioane de dolari bugetul estimat iniţial la 275 de milioane, conform site-ului deadline.com.

„Am ştiut iniţial că bugetul va fi uriaş şi am ştiut şi că va fi trecut în plan secund pentru o perioadă, aşa că a trebuit să aşteptăm. Apoi am mai tăiat ceva de aici şi ceva de acolo şi până la urmă am readus acest proiect în prim plan”, a comentat Johnny Depp pentru MTV.com.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.