Vedetele K1 inaugurează Sala Sporturilor din Piatra Neamţ

0
Cei mai cunoscuţi luptătorii de K1 din România vor inaugura, sâmbătă (15 octombrie) , Sala Polivalentă din Piatra Neamţ, cu prilejul galei Final Elimination din cadrul circuitului Super Kombat World Grand Prix.

Ionuţ Iftimoaie, Cătălin Moroşanu, Alexandru Lungu sau Ionuţ Atodiresei sunt doar câţiva dintre luptătorii care vor intra în ring, iar dintre vedetele internaţionale este de menţionat numele americanului Bob Sapp.

Vineri, la ora 16.00 va avea loc şi cântarul oficial, eveniment găzduit de Galleria Mall din Piatra Neamţ.

Gala Final Elimination va începe sâmbătă, la ora 21.30 şi va fi transmisă, în direct sau înregistrat, în peste 140 de ţări de pe toate continentele, prin intermediul postului Eurosport.

‘Pentru noi este o mândrie că am reuşit să atragem un astfel de eveniment sportiv la Piatra Neamţ, mai ales că va fi transmis live în 80 de ţări şi înregistrat în alte 64 de ţări’, a declarat, pentru AGERPRES, Gheorghe Ştefan, primarul municipiului Piatra Neamţ.

Sala Sporturilor din Piatra Neamţ este o investiţie cu 4.000 de locuri a Companiei Municipale de Investiţii şi a administraţiei locale. Arena va găzdui ultima piramidă eliminatorie cuprinzând un număr de 5 meciuri în sistem piramidă, câştigătorul acesteia urmând să participe la finala programată la Frankfurt.

În perioada 28 – 30 octombrie, Sala Sporturilor din Piatra Neamţ va găzdui şi Trofeul ‘Carpaţi’ la handbal masculin.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.