Whitney Houston a făcut scandal în avion

0
În avionul în care se urcase să meargă la Detroit, Whitney Houston s-a înfuriat pe un membru al echipajului care i-a spus să-şi pună centura. Obişnuită cu confortul şi libertatea din avioanele private, a făcut scandal miercuri la bordul unui avion de linie al companiei Delta Airlines, scrie Voici.fr.

Persoane din anturajul ei susţin că Houston s-a lăsat definitiv de droguri şi alcool, prin urmare era perfect conştientă de actele ei când l-a insultat pe un membru al echipajului care i-a spus să-şi pună centura înainte de decolare.

Potrivit TMZ, interpreta piesei „I Have Nothing” a făcut pe diva la bordul avionului. Drogurile şi alcoolul au lăsat urme imposibil de şters pe chipul şi vocea ei. Nu-şi va mai regăsi poate niciodată vocea caldă şi puternică cu care cânta „I Will Always Love You”.

Fanii au înţeles asta la ultimele ei apariţii pe scenă, când cântăreaţa n-a fost decât umbra fostei Whitney. Deci, atunci când vrea să-şi dea importanţă, o face într-un mod ridicol.

Cum Whitney a refuzat de mai multe ori să-şi pună centura, un alt membru al echipajului a ameninţat-o că o dă jos din avion. Bombănind, a dat voie stewardului în cele din urmă să i-o fixeze, încheie Voici.fr.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.