EUR
4,76 RON
(-0.06%)
USD
4,19 RON
(-0.1%)
GBP
5,52 RON
(+0.79%)
CHF
4,20 RON
(-0.2%)
AUD
2,98 RON
(+0.02%)
CAD
3,15 RON
(+0.37%)
BGN
2,43 RON
(-0.06%)
RUB
0,07 RON
(-0.2%)
ZAR
0,29 RON
(-0.03%)
BRL
1,11 RON
(+0.25%)
CNY
0,63 RON
(-0.36%)
INR
0,06 RON
(-0.34%)

Aplicaţia Siri, inclusă pe iPhone 4S, dă răspunsuri trăsnite. Vezi ce spune când aude cuvintele „Te iubesc”

0
Aplicaţia Siri, un ‘asistent personal inteligent’ inclus în telefonul iPhone 4S şi care este capabil să primească comenzi vocale complexe şi să le dea curs, s-a dovedit deja extrem de popular datorită răspunsurilor ingenioase pe care le oferă la întrebările mai mult sau mai puţin inspirate ale utilizatorilor, informează luni cotidianul spaniol ABC.

Însă Siri are răspunsuri şi la alt fel de întrebări, nu neapărat legate de funcţionarea telefonului, şi la care răspunde cu un simţ al umorului bine dezvoltat.

Expertul în tehnologie Joshua Topolsky a fost printre primii care au testat capacitatea aplicaţiei Siri de a ne face să râdem, confesându-i-se ‘asistentului’ că are nevoie să ascundă un cadavru. „Ce fel de loc cauţi?”, l-a întrebat Siri, înainte de a-i oferi o serie de opţiuni printre care figurau mine, gropi de gunoi, mlaştini sau topitorii.

Siri are răspuns şi la declaraţiile de dragoste. Astfel, când unul dintre utilizatori i-a propus să se căsătorească cu el, Siri i-a răspuns: „licenţa mea pentru utilizatorul final nu include şi căsătoria. Îmi cer scuze”, în timp ce reacţia aplicaţiei la un simplu „te iubesc” a fost „Matt, prefer să păstrăm relaţia noastră la un nivel strict profesional. Dacă aş putea, m-aş înroşi”.

Rugat să spună un banc, Siri a răspuns: „Nu pot. Uit mereu poanta”, iar când a fost întrebat despre sensul vieţii, vârsta sau… cu ce este îmbrăcat, ‘asistentul’ a răspuns: „Silicat de aluminiu şi oţel inoxidabil. Drăguţ, nu?”

Momentan, aplicaţia este disponibilă în limbile engleză, franceză şi germană.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.