Chris Martin a tras lozul cel mare când s-a căsătorit cu Gwyneth Paltrow

0
Cântăreţul Chris Martin (solistul grupului Coldplay) nu vorbeşte de obicei prea mult despre viaţa lui privată. A făcut o excepţie duminică, la emisiunea lui Anthony Mason de pe CBS, scrie 20minutes.ch.

Liderul grupului Coldplay a întâlnit-o pe actriţa Gwyneth Paltrow, femeia vieţii sale (după propriile mărturisiri), în 2002. Martin spune însă că, înainte, n-a avut prea mare succes la femei. Este de altfel motivul pentru care a alcătuit formaţia, alături de prietenul său, Jonny Buckland, acum 11 ani. ‘Am început să cântăm pentru că nicio fată nu era atrasă cu adevărat de noi’, a glumit cântăreţul de 34 de ani.

Înseamnă că britanicul n-a cucerit până acum decât o femeie: actriţa americană Gwyneth Paltrow. ‘Singura relaţie serioasă pe care am avut-o în viaţă este cea de acum. Curios, nu?’, adaugă el.

Muzicianul este în prezent un om împlinit, căruia nu-i lipseşte unorul. ‘Căsătorindu-mă cu Gwyneth, am făcut un uriaş salt înainte. Am trecut de la statutul de +loser+ la cel de soţ al unei actriţe câştigătoare de Oscar. Este ca şi cum aş fi câştigat la loterie’, adaugă Martin.

Paltrow şi Martin au doi copii, Moses, 5 ani, şi Apple, 7 ani. Faptul că a devenit tată a schimbat viaţa profesională a artistului: ‘Fiindcă am copii, cariera mea este mai concretă. Deodată, am un scop: să muncesc pentru ei’, încheie cântăreţul care nici nu bea alcool, nici nu fumează.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.