Entuziasmaţi, pasagerii unui avion au creat mare agitaţie la îmbarcarea lui Messi

La îmbarcarea pe un avion de linie care urma să-l ducă miercuri de la Caracas la Barcelona, Lionel Messi a produs mare agitaţie printre pasageri, iar echipajul a trebuit să găsească o soluţie ca să poată zbura, scrie 20minutes.ch.

După meciul Venezuela – Argentina, disputat marţi seară, câţiva jucători au optat pentru zborul cu un avion de linie până în Europa, la echipele lor de club. Printre ei, Javier Mascherano, German Denis, Ever Banega şi Lionel Messi.

Venezuela a obţinut marţi, la Puerto la Cruz, o victorie istorică împotriva Argentinei, pe care a bătut-o cu 1-0 în preliminariile pentru Mondialul din 2014.

Ca să evite necazurile pe care le puteau produce admiratorii lui Messi, echipajul avionului s-a gândit ca vedeta Barcelonei să urce ultimul, cu toate luminile stinse. Aceste măsuri de precauţie n-au fost însă suficiente.

Pasagerii l-au recunoscut repede, provocând îmbulzeală la bord şi făcând decolarea imposibilă. Personalul navigant a găsit totuşi o soluţie, neobişnuită şi neautorizată, ca să-i ducă pe călători la destinaţie: l-a dus pe Messi în cabina de pilotaj, informează cotidianul venezuelean El Universal. A fost atunci rândul piloţilor să se bucure, încheie 20minutes.ch.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.