Noile aplicaţii Google reduc costurile cu IT ale companiilor de peste cinci ori

Aplicaţiile Google, Google Search, Google Apps for Business, Calendar şi Socrate Cloud Edition, reduc costurile cu IT-ul de peste cinci ori, a declarat, vineri, Remus Cazacu, director general Bit Software, distribuitor autorizat Google Apps.

„Noi am trecut la Google Apps în 2007, iar economiile au fost considerabile, costurile fiind de peste cinci ori mai mici comparativ cu alte programe. Google Apps permite colaborarea securizată, în timp real, între toate grupurile de lucru, indiferent de dimensiunile acestora”, a spus Remus Cazacu.

Trecerea părţii de arhivă şi IT pe web în totalitate nu aduce numai economii financiare, ci şi de facilitatea a gestiunii acestei părţi importante, dar şi o rapiditate mai marte a accesului la informaţii , a comunicării între diferite departamente ale afacerii sau asupra comunicării cu exteriorul.

Nu în ultimul rând, este vorba despre o mai mare siguranţă a păstrării acestor date.

„Totul este sigur. Noi nu vă vom accesa datele. În plus, aveţi la dispoziţie un nou model IT sută la sută web, accesibil de pe orice dispozitiv şi distribuit prin intermediul unui browser”, a spus Przemek Sienkiewicz, head of Google Enterprise CEE, Rusia şi CSI.

Pentru a achiziţiona serviciul Google Apps, costul este de 50 de dolari/user/ an, la care se adaugă cheltuieli de arhivare de 13 dolari pe an sau 33 dolari pe zece ani.

Practic, accesul va fi valabil la aplicaţiile Gmail, Calendar Google, Google Documente şi Site-uri,Google Videos şi Google Groups, utilizatorii vor avea interoperabilitate cu Black Berry, Microsoft Outlook şi altele.

În afara controlului avansat, single sign-on, parole complexe, utilizatorii beneficiază şi de o disponibilitate garantată 99,9 procente, suport 24/7, mai puţine spamuri şi mai multă publicitate.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.