Un turist german a dispărut în Polinezia Franceză, probabil mâncat de canibali

0
Un turist german, aflat într-o călătorie cu barca în jurul lumii alături cu prietena sa, a dispărut în Polinezia Franceză, unde a fost, probabil, mâncat de canibali, în timpul unei vânători tradiţionale de capre, relatează Daily Mail în ediţia de duminică.

Potrivit autorităţilor, rămăşiţele descoperite de poliţişti în cenuşa unui foc de tabără ar aparţine consultantului de afaceri german, Stefan Ramin, în vârstă de 40 de ani.

Acesta aranjase să meargă la o vânătoare tradiţională de capre, după ce el şi prietena sa ancoraseră la Nuku Hiva, cea mai mare dintre Insulele Marchize, despre care de-a lungul secolelor au existat numeroase relatări de canibalism.

Prietena sa, Heike Dorsch, 37 de ani, povesteşte că Stefan a plecat într-o expediţie alături de un ghid local. Ulterior, ghidul s-a întors, i-a povestit că avusese loc un accident şi că Stefan are nevoie de ajutor.

Femeia a plecat cu ghidul în pădure, însă aceasta a legat-o de un copac şi a abuzat-o sexual. Heike a reuşit sa scape câteva ore mai târziu şi a alertat autorităţile, care au început o căutare de şapte zile a lui Ramin.

Săptămâna trecută, rămăşiţele au fost descoperite într-o vale de o echipă de 22 ofiţeri de poliţie, în cenuşa unui foc de tabără. Anchetatorii cred că un ‘corp uman a fost tranşat şi ars’.

Ghidul, Henri Haiti, despre care ziarul german Bild scria că existau suspiciuni că ar fi canibal, a dispărut fără urmă.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.