Arnaud Lagardere şi Jade Foret doresc să aibă copii, în pofida criticilor la adresa lor

0
Manechinul belgian Jade Foret şi industriaşul francez Arnaud Lagardere au confirmat luni dorinţa de a avea copii, rămânând însă evazivi în privinţa unei eventuale sarcini a tinerei. Ei au afirmat că toate criticile la adresa lor nu fac decât să le „întărească” relaţia, scrie AFP.

„Am fost foarte mediatizată şi extrem de judecată, dar asta ne-a întărit pe amândoi”, a spus tânăra de 21 de ani, la prezentarea la Bruxelles a unui ghid cu sfaturi pentru îngrijirea de urgenţă a copiilor. „Am vrut mereu să ajut copiii. Acest ghid este eficient, arată că se poate acţiona şi că nu trebuie să-ţi fie frică”, a mai spus manechinul de 21 de ani, mai cunoscută de când este iubita lui Arnaud Lagardere, 50 de ani.

„Vreau s-o fac pentru binele copiilor, al viitorilor noştri copii”, a adăugat ea privindu-l pe Arnaud Lagardere, care a stat alături de ea la conferinţa de presă. La întrebarea directă pusă de un jurnalist dacă este însărcinată, ea a răspuns: „Nu. În fine, poate da sau poate nu. Vom vedea.”

„Sunt alături de ea ca să o susţin fiindcă se pare că asta ştiu cel mai bine să fac”, a spus ironic Arnaud Lagardere, referindu-se la recentele critici formulate la adresa lui.

Arnaud Lagardere, patronul unei firme cu 27.000 de salariaţi, care valorează la Bursă 3,6 miliarde de euro, a anunţat luna trecută că a cerut-o de nevastă pe Jade Foret. Anunţul a fost făcut la câteva săptămâni după polemica declanşată în Franţa de presa cu caracter economic.

Un fragment video, în care Lagardere apărea cu noua lui iubită într-o postură intimă, a relansat dezbaterea asupra capacităţilor acestui patron atipic, criticat deja de acţionari ai grupului.

„Mi-l asum şi-l revendic”, a precizat el, referindu-se la stilul său controversat. „Cel mai important este poate să te diferenţiezi de ceilalţi”, a adăugat el, reluând apoi cuvintele lui Jade Foret: „Asta ne întăreşte.”

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.