Blocuri ANL „mai ceva ca pe timpul PCR-ului”

– Primăria Piatra Neamţ a alocat doar 12 locuri de parcare pentru locuitorii din patru blocuri noi, construite de ANL prin credit ipotecar
– Un beneficiar de apartament se plânge că blocurile sunt înghesuite, au străzi foarte înguste, nu au iluminat stradal şi că plăteşte impozit din 2010, deşi beneficiază de  utilităţi doar din august anul acesta.
Unul dintre beneficiarii apartamentelor construite de Agenţia Naţională pentru Locuinţe prin credit ipotecar a avut curajul să posteze o reclamaţie pe domnuleprimar.ro, semnându-se Marius. Acesta semnalează câteva probleme pe care le consideră din domeniul nesimţirii.

Deşi e postată încă de pe 14 octombrie, reclamaţia nu are, până astăzi, un răspuns din partea Serviciului Comunicare al Primăriei, care postează în locul primarului, acesta fiind ocupat de obicei cu alte afaceri.

Citeste si:  Proprietarii de maşini din Piatra Neamţ trebuie să achite retroactiv impozitul pe locul de parcare

Pentru a nu distorsiona mesajul, îl redăm aproape integral:

„Doresc doar să vă transmit «urările noastre de bine» pentru următoarele aspecte:

1. aţi dat ANL-ului pentru construirea celor 4 blocuri cu credit ipotecar suprafaţa de teren aferentă, încât blocurile sunt foarte apropiate, mai ceva ca pe timpul PCR-ului;

2. nu avem suficientă presiune la apa rece;

3. aţi asfaltat prin spatele blocurilor nr.1 şi nr.2 un fel de stradă (dacă se poate numi aşa), care se «termină» într-un copac şi pe care nu încape decât o maşină;

Citeste si:  ANL a recepţionat 420 de locuinţe în noiembrie 2009

4. nu s-a prevăzut iluminat public (măcar un bec între blocuri);

5. plătim impozit la apartament începând cu 2010, iar utilităţile pe care aveaţi obligaţia să le asiguraţi s-au finalizat în august 2011;

6. CEL MAI NESIMŢIT LUCRU: aţi marcat în «imensa» parcare nu mai puţin de 12 locuri, astfel încât să ajungem să ne certăm între noi, vecinii, pentru un loc de parcare. VĂ AMINTESC CĂ S-AU CONSTRUIT 60 DE APARTAMENTE.

Având în vedere ca sunt blocuri noi, trebuiau asigurate cel puţin 60 locuri de parcare + câteva locuri pentru «vizitatori».

Citeste si:  Direcţia de Impozite a Primăriei Piatra Neamţ, destabilizată de "taxa Pinalti" şi nepotisme

Oricum, nici nu voiam să vă scriu acest mesaj, dar l-am scris că poate mai citesc şi alţii despre aceste «imbecilităţi» pe care le-aţi «realizat» în modernul cartier”.

Nemulţumirea pietreanului este cu atât mai justificată cu cât în fiecare şedinţă a Consiliului Local primarul propune scoaterea din domeniul public şi trecerea în cel privat al municipalităţii a tuturor suprafeţelor pe care le identifică, pentru ca să fie scoase la vânzare, în numele alimentării bugetului local. Un buget local care este secătuit de cheltuielile nechibzuite făcute cu promisiunea dovedită deşartă a creşterii prosperităţii cetăţenilor sau a dezvoltării turismului.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata