iPhone 4S bate recordul: 4 milioane de aparate vândute la sfârşitul săptămânii trecute

Compania Apple a anunţat luni că a vândut peste 4 milioane de exemplare din noul model de telefon iPhone 4S în primele trei zile de la lansare, relatează AFP. ‘iPhone a avut un început formidabil, cu peste 4 milioane (aparate) vândute în primul week-end de la lansare: este un record pentru un telefon, fiind mai mult decât dublul numărului de exemplare de iPhone 4′, model lansat în iunie 2010’, a anunţat directorul de marketing al Apple, Philip Schiller, citat într-un comunicat.

iPhone 4S, aparat dotat cu un program sofisticat de comenzi vocale, numit Siri, se vinde de vineri în şapte ţări (Statele Unite, Franţa, Canada, Germania, Japonia, Marea Britanie şi Australia), urmând să fie pus în vânzare, din 28 octombrie, în alte 22 de ţări. Costă între 200 şi 400 de dolari, în funcţie de capacitatea de stocare.

Vineri, magazinele Apple şi cele ale operatorilor de telefonie au fost luate cu asalt în cele şapte ţări unde s-a pus în vânzare aparatul, la mai puţin de zece zile de la decesul legendarului cofondator al societăţii, Steve Jobs.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.