Noul BMW Seria 3 va fi lansat în România în prima parte a anului 2012

Noul BMW Seria 3, cel mai bine vândut automobil premium din lume, aflat la a şasea generaţie, va fi lansat în România în prima parte a anului 2012, la un preţ de 29.500 euro (fără TVA) pentru versiunea 320d, informează BMW Group România.

‘BMW Seria 3 este cel mai bine vândut model al mărcii, prin urmare această lansare este de o importanţă majoră. Cu noul BMW Seria 3 vrem să recâştigăm prima poziţie în acest segment deosebit de competitiv, la fel cum am făcut-o în ultimii doi ani cu BMW Seria 5’, a declarat Marco Schulz, director general BMW Group România.

A şasea generaţie Seria 3 a crescut ca dimensiuni în comparaţie cu predecesoarea sa, cu un ecartament (faţă +37 mm, spate +47 mm) deosebit de evident. Plusul de lungime (+93 mm) şi la ampatament (+50 mm) accentuează silueta sportivă.

La interior, creşterea spaţiului este un beneficiu în special pentru pasagerii din spate. Gama BMW Seria 3 este disponibilă în trei variante de echipare şi echipamente – Sport Line, Luxury Line şi Modern Line. Fiecare are caracteristicile sale individuale, preluate din caracterul acestui sedan sport, cu combinaţii de materiale exclusiviste şi o calitate a finisajelor care subliniază valoarea premium a noii game.

Potrivit importatorului, patru motoare – rafinate,economice şi performante deopotrivă -, care dispun toate de noua tehnologie BMW TwinPower Turbo, vor fi disponibile la noul BMW Seria 3 Sedan încă de la lansare. Alături de cele două propulsoare diesel optimizate şi de mult premiatul motor cu şase cilindri pe benzină, clienţii se vor putea bucura de calităţile noii variante turbo cu patru cilindri, aflată în echiparea modelului BMW 328i.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.