O fostă miss a pozat într-un costum de gladiator confecţionat din peste 300 de bucăţi de ciocolată

0
Cindy Fabre, o fostă Miss Franţa, a pozat într-un costum de gladiator confecţionat din peste 300 de bucăţi de ciocolată, informează Daily Mail. Fabre, care a devenit cea de-a 51-a Miss Franţa, în 2005, a purtat neobişnuita costumaţie la „Salon du Chocolat”, un târg anual al industriei internaţionale a ciocolatei, care s-a desfăşurat în 2011 în Aix en Provence.

Designul costumului îi aparţine lui Benjamin Brass, iar confecţionarea propriu-zisă a fost realizată de Puyricard, o companie locală care vinde ciocolată artizanală. Compania a folosit peste 300 de bucăţi de ciocolată, care au inclus trufe, inimioare de ciocolată şi bomboane de ciocolată umplute cu caramel.

Chiar şi pantofii pe care îi purta Fabre au avut glazură de ciocolată. Ca accesorii, modelul francez a purtat o brăţară imensă din ciocolată, iar penele maronii pe care le-a purtat în păr erau făcute tot din ciocolată.

O adevărată profesionistă, Fabre a strâns din dinţi şi a răbdat de frig. Ciocolata se topeşte la temperatura corpului, aşa că în camera în care a pozat modelul trebuie să fi fost foarte frig, comentează Daily Mail.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.