A primit o factură de 200.000 de dolari pentru că le-a telefonat fraţilor surdo-muţi

O locuitoare din Florida (sud-estul Statelor Unite) a primit o factură telefonică de 200.000 de dolari pentru că a folosit serviciile de videofonie ca să comunice cu cei doi fraţi ai ei surdo-muţi plecaţi în Canada, relatează AFP.

Celina Aarons are în mod normal un abonament lunar de 175 de dolari, care îi permite să comunice prin mesaje şi videofonie cu cei doi fraţi ai săi surdo-muţi. Dar ea a omis să prevină operatorul ca să activeze o opţiune internaţională în momentul în care fraţii ei au plecat în Canada.

În timpul sejurului celor doi de două săptămâni, ea a trimis şi primit peste 2.000 de mesaje şi a folosit videofonia, ceea ce a dus la o factură de 201.005,44 dolari.

‘Este preţul unei case bune! Nu aş putea plăti într-o singură viaţă toată această sumă’, a afirmat Celina pentru postul local de televiziune.

Cu ajutorul postului WSVN de la Miami, Celina Aarons a reuşit să obţină o reducere considerabilă a facturii. ‘T-Mobile a redus factura la 2.500 de dolari, sumă pe care o poate plăti în termen de şase luni. Este un caz de forţă majoră’, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al operatorului de telefonie.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.