EUR
4,76 RON
(-0.15%)
USD
4,19 RON
(+0.03%)
GBP
5,46 RON
(-0.24%)
CHF
4,19 RON
(-0.26%)
AUD
3,00 RON
(-0.44%)
CAD
3,18 RON
(-0.63%)
BGN
2,43 RON
(-0.12%)
RUB
0,06 RON
(-0.62%)
ZAR
0,30 RON
(-0.56%)
BRL
1,13 RON
(+0.12%)
CNY
0,62 RON
(-0.57%)
INR
0,06 RON
(-0.24%)

Adrian Oprişan îl dă în judecată pe Dumitru Dragomir

0
Patronul societăţii Gama Verde, Adrian Oprişan, îl va da în judecată pe preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, dacă acesta nu va dezminţi public afirmaţiile jignitoare referitoare la situaţia gazonului montat pe Arena Naţională din Bucureşti.

Oprişan a declarat că, iniţial, a trimis o notificare prin intermediul avocaţilor către şeful Ligii Profesioniste de Fotbal. Potrivit notificării, Dumitru Dragomir trebuia să facă dezminţirea în termen de trei zile. Documentul a fost primit la Ligă în ziua de 10 octombrie, după cum arată actele prezentate de Adrian Oprişan.

”Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, nu a făcut dezminţirea în termenul stabilit. Îl voi da în judecată şi îi cere daune morale şi materiale importante, deoarece mi-au creat un imens prejudiciu de imagine, mie şi societăţii Gama Verde la care sunt administrator, fără a avea documente care să susţină că cele afirmate de el sunt şi reale”, a declarat Adrian Oprişan.

Conform notificării prezentate de către Adrian Oprişan, în zilele 13-14 septembrie, Dumitru Dragomir a făcut mai multe afirmaţii defăimătoare care au fost preluate de realitatea.net, onlinesport.ro şi alte agenţii şi companii de presă, transmise de posturile de televiziune sport.ro şi PROTV, precum şi de alte companii din mass-media, afirmaţii având următorul conţinut:

”Au pus brazde uscate şi apoi au dat cu vopsea verde. Problema e alta: Primăria şi cu FRF au fost păcălite… a fost o escrocherie, iar Primăria trebuie să ceară daune”, ”Ne-aţi făcut de ruşine în toată lumea. Ai nenorocit o ţară întreagă. Toată lumea aruncă vina pe Primărie, pe federaţie, dar vinovat eşti dumneata (Adrian Oprişan – n.n.). Ar trebui să fii dat în judecată şi să ţi se ceară daune interese pentru măgăria pe care ai făcut-o. Ce interes a avut Federaţia sau Liga în chestia asta? Nu v-a fost ruşine să puneţi brazde uscate? Ne-am făcut de râs, ne fac ăia păduchioşi prin Franţa şi râd de noi din cauza gazonului’ a spus Dumitru Dragomir, considerându-l vinovat pe Oprişan de starea gazonului Arenei Naţionale la meciul cu Franţa.

Documentul mai precizează că declaraţiile lui Dumitru Dragomir ”sunt simple aprecieri care nu au suport real, au fost făcute publice cu vădită rea-credinţă de domnia voastră şi sunt de natură să aducă grave prejudicii de imagine societăţii subscrise”.

”Având în vedere că declaraţiile de presă anterior citate sunt contrazise de documentele anexate prezentului înscris cât şi de întreaga documentaţie de execuţie a lucrărilor de construire şi amenajare a suprafeţei de joc din cadrul stadionului Naţional Arena, vă rugăm să aveţi amabilitatea că în termen de 3 (trei) zile de la data primirii prezentului document să retractaţi/dezminţiţi public afirmaţiile mai sus amintite, prin intermediul instituţiilor de presă abilitate, cu precădere aceleaşi care au preluat şi publicat declaraţiile defăimătoare”, se mai arată în notificare.

Potrivit notificării, dezminţirea pe care trebuia să o facă Dumitru Dragomir trebuia să conţină informaţii precum că ”societatea Gama Verde SRL nu a pus gazon uscat pe Arena Naţională, gazonul nu a fost vopsit şi nu ştiţi dacă firma Gama Verde este vinovată pentru starea gazonului de pe Arena Naţională; că vă cereţi scuze pentru afirmaţiile neadevărate făcute atât referitor la societatea Gama Verde SRL, cât şi în ce îl priveşte pe proprietarul acesteia, dl. Adrian Oprişan, referitor la gazonul Arenei Naţionale’.

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.