Cântăreţul Harry Belafonte a adormit în direct la televizor

0 7
Cântăreţul şi actorul american Harry Belafonte, 84 de ani, a adormit în timpul unui duplex la televiziunea americană. Cântăreţul care a popularizat muzica din Caraibe în Statele Unite participa de la New York la un duplex cu canalul californian KBAK, pentru a-şi promova memoriile într-o emisiune matinală, scrie site-ul Voici.fr.

Harry Belafonte apare în imagine, iar în studioul din California se declanşează panica: cântăreţul stă pe scaun, liniştit, cu ochii închişi şi capul pe piept. Doarme şi nu aude întrebarea moderatoarei, căreia nu-i răspunde.

Layla Santiago, prezentatoarea, este oarecum dezorientată, roteşte ochii peste tot şi încearcă din nou să stabilească legătura cu Belafonte: „Harry, Harry! Trezeşte-te!”. Se aud râsete în studio, iar ea îi linişteşte pe telespectatori: „Doarme puţin, se simte bine…

” Un alt prezentator sugerează că ar fi vorba de o problemă tehnică: „Dacă ne-ar fi auzit, ar fi răspuns.” Este versiunea confirmată şi de Belafonte, printr-un purtător de cuvânt: „A fost o problemă tehnică şi nu-i funcţiona casca. Atunci a închis puţin ochii să mediteze.”

Frumoasă scuză. Păcat că nu se ştie rezultatul reflecţiilor cântăreţului, încheie Voici.fr.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata