Două pălării ale lui Michael Jackson au fost retrase de la licitaţie pentru că nu s-a oferit destul

0
Două pălării care i-au aparţinut lui Michael Jackson au fost retrase de la o licitaţie organizată luni la Paris pentru că preţul oferit n-a fost destul de mare, a informat casa de licitaţii Drouot, citată de agenţia Belga.

Prima pălărie scoasă la vânzare, fabricată de casa Worth&Worth din New York, era estimată între 7.000 şi 8.000 euro. Din fetru negru, inscripţionată pe banda din interior cu numele cântăreţului scris cu litere aurite, ea a fost folosită de regele muzicii pop pe 13 septembrie 1992 pe hipodromul parizian Vincennes, la un concert în cadrul ‘Dangerous World Tour’.

În pofida unei afluenţe record de fani, curioşi şi cumpărători în sală, nu s-a depăşit suma de 6.500 euro, vânzătorul fixând un preţ mai mare, confidenţial. Ca atare, pălăria a fost retrasă de la vânzare.

A doua pălărie, din fetru alb, cu bandă neagră, şi ea inscripţionată cu numele artistului, a fost evaluată între 5.000 şi 6.000 euro. Ultimul preţ oferit a fost de 4.500 euro, aşa că şi aceasta a fost retrasă fiindcă vânzătorul n-a fost mulţumit de sumă.

Pe 14 iunie, la Londra, o pălărie de-a lui Michael Jackson s-a vândut cu aproape 9.300 euro.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.