EUR
4,76 RON
(-0.15%)
USD
4,19 RON
(+0.03%)
GBP
5,46 RON
(-0.24%)
CHF
4,19 RON
(-0.26%)
AUD
3,00 RON
(-0.44%)
CAD
3,18 RON
(-0.63%)
BGN
2,43 RON
(-0.12%)
RUB
0,06 RON
(-0.62%)
ZAR
0,30 RON
(-0.56%)
BRL
1,13 RON
(+0.12%)
CNY
0,62 RON
(-0.57%)
INR
0,06 RON
(-0.24%)

Fosta „regină a cafelei columbiene” judecată pentru legături cu mafia transnaţională a drogurilor

0
Fostul model columbian Angie Sanclemente Valencia /31 de ani/, în prezent moderatoare la un post de televiziune din Argentina, a compărut miercuri în faţa unei instanţe din Buenos Aires.

Ex-câştigătoarea concursului „Regina cafelei” din Columbia este suspectată de trafic de droguri transnaţional sub masca afacerilor de modeling, transmite canalul de televiziune argentinian Todos Noticias.

Inculpata susţine că a „făcut toate acestea din iubire” şi că s-a ascuns până nu demult de poliţie din cauză că se temea că vă fi violată în închisoare.

Împreună cu frumoasa columbiană în boxa acuzaţilor se află iubitul ei Nicolas Gualco şi încă cinci inculpaţi.

Toţi aceştia sunt suspectaţi de a fi pus la cale un canal de livrare de cocaină de contrabandă în Europa prin Mexic.

Fosta regină a frumuseţii neagă însă acuzaţiile, afirmând că a venit în capitala argentiniană din dorinţa de a se căsători şi nu pentru a face trafic de droguri. Cu toate acestea, tânăra a recunoscut că a făcut numeroase comisioane pentru iubitul ei şi a intermediat câteva afaceri.

„Dumnezeu îmi este martor că am făcut-o din dragoste pentru Nicolas”- a spus ea, subliniind că nu a participat la ambalarea cocainei şi că nu ştie prea multe lucruri despre afacerile partenerului ei.

Poliţia argentiniană susţine însă o altă versiune, potrivit căreia femeia întreprinzătoare încerca să convingă tinere femei să transporte droguri din America Latină în Europa via Mexic.

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.