La o gală de binefacere s-au plătit 41.026 dolari pentru o întâlnire cu Scarlett Johansson

Acum, că Scarlett Johansson a divorţat, bărbaţii se bat pentru o întâlnire cu ea, unii dând chiar sume fabuloase ca să petreacă cu ea câteva ore, scrie Voici.fr.

În cadrul unei gale de binefacere în beneficiul organizaţiei Breakthrough Breast Cancer, multe vedete şi-au pus celebritatea în slujba asociaţiei pentru a strânge fonduri. Un fan al lui Ronnie Wood a plătit peste 30.000 dolari ca să urmeze un curs de chitară cu celebrul Rolling Stone, Boris Becker se pregăteşte să dea lecţii de tenis şi un alt norocos va juca într-un film regizat de Guy Ritchie.

Cea mai mare sumă licitată a fost înregistrată însă pentru o întâlnire cu Scarlett Johansson, potrivit New York Post. Ca să o câştige, doi bărbaţi s-au luptat toată seara. Primul nu este altul decât Ronnie Wood. Proaspăt despărţit de manechinul brazilian Ana Paula Araujo cu care era de doi ani, chitaristul a încercat să câştige preţioasa întâlnire cu actriţa.

Dar omul de afaceri chinez David Tang n-a vrut deloc să cedeze. În cele din urmă, cei doi bărbaţi au ajuns la un acord: întâlnirea promisă va avea loc până la urmă în trei. Fiecare a plătit 20.513 dolari, adică 41.026 dolari în total pentru o seară cu Scarlett Johansson. În acest preţ nu este inclusă şi trataţia de la restaurant, încheie Voici.fr.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.