EUR
4,74 RON
(-0%)
USD
4,21 RON
(-0.25%)
GBP
5,39 RON
(-0.5%)
CHF
4,18 RON
(-0.23%)
AUD
2,99 RON
(-0.51%)
CAD
3,17 RON
(-0.66%)
BGN
2,42 RON
(+0.01%)
RUB
0,06 RON
(-0.72%)
ZAR
0,30 RON
(-0.69%)
BRL
1,13 RON
(-1.56%)
CNY
0,62 RON
(-0.22%)
INR
0,06 RON
(+0.18%)
1 EUR RON

PSD: Primarul Gheorghe Ştefan a fost premiat din banii publici pentru fraudarea alegerilor de la Neamţ

0
Partidul Social Democrat (PSD) acuză Guvernul că alocă fonduri către administraţiile locale pe „criterii pur politice”, primarul Gheorghe Ştefan fiind „premiat din bani publici pentru fraudarea alegerilor de la Neamţ”.

„Fondul de Rezervă al Guvernului a devenit ‘puşculiţa de campanie’ pentru primăriile PDL. (…) Primăria care a primit cei mai mulţi bani de la Guvern, în urma alocării de săptămâna trecută, este cea din Piatra Neamţ, condusă de Gheorghe Ştefan, artizanul procesului de fraudare fără precedent a alegerilor din judeţul Neamţ, din luna august a acestui an”, se arată într-un comunicat de presă transmis marţi de PSD.

Potrivit comunicatului, care citează „informaţii oficiale apărute până la acest moment”, cele mai multe fonduri au fost alocate primăriilor din Piatra-Neamţ (1,1 milioane lei), Călăraşi (900.000 lei) şi Huedin, judeţul Cluj (600.000 lei), toate conduse de reprezentanţi ai actualei puteri, respectiv ai PDL şi UNPR.

„Partidul Democrat Liberal a ajuns în faza în care nu mai doreşte nici măcar să păstreze aparenţele. Cei care aduc servicii partidului, indiferent de forma ilegală şi nedemnă pe care o îmbracă acestea, sunt premiaţi din banii publici. Aceeaşi situaţie o vedem şi în cazul celor care au ales să trădeze votul alegătorilor, înregimentându-se în rândurile puterii care jefuieşte astăzi România”, mai arată sursa citată.

PSD consideră că „modul în care PDL a ales să direcţioneze, încă o dată, fondurile publice arată şi faptul că, pentru principala formaţiune de guvernământ, românii se împart în două categorii: cei care i-au ales candidaţii şi merită să fie sprijiniţi; cei care au ales reprezentanţi ai partidelor aflate astăzi în opoziţie şi care sunt lăsaţi fără niciun fel de sprijin”.

„Românii trebuie să ştie că toate suferinţele care le sunt cauzate în această perioadă îşi au cauza la PDL şi Guvern, care au decis că tot ceea ce nu susţine ‘portocaliul’ merită pedepsit, indiferent că este vorba de un cetăţean sau de milioane de cetăţeni, cum este acum cazul”, se afirmă în comunicat remis de Biroul de presă al PSD.

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.