Traian Igaş: Nu am dat nicio circulară care să interzică informarea presei cu privire la cazul Şerban Huidu

Ministrul de Interne, Traian Igaş, a dezminţi marţi că ar fi emis vreo circulară prin care să ceară structurilor de poliţie să nu mai dea presei informaţii despre cazul Şerban Huidu.

„Nu am dat nicio circulară în acest sens. Cred că există o dezinformare sau cel puţin de la nivelul ministerului acest lucru nu s-a făcut. Eu cred că despre tot ceea ce a ţinut de acest subiect Poliţia Rutieră a prezentat pe parcursul zilei de ieri o situaţie destul de amplă.

Am cerut, de altfel, tuturor poliţiştilor de la Poliţia Rutieră să se ducă în spaţiul public şi să explice tot ceea ce au constatat ei. Nu avem nimic de ascuns în această cauză şi cred că au explicat foarte bine ceea ce s-a întâmplat. Dincolo de acest lucru, de aici înainte, munca în acest caz nu mai ţine de noi”, a declarat Traian Igaş la finalul întâlnirii avute cu deputaţii din Comisia de apărare.

Citeste si:  Braşov: Magistraţii se pronunţă vineri în dosarul lui Şerban Huidu

Referitor la afirmaţiile potrivit cărora s-ar încerca o muşamalizare a anchetei în cazul accidentului provocat de Şerban Huidu, şeful Poliţiei Române, Liviu Popa, a spus: „Să fim serioşi, acuma chiar lansăm pe piaţă orice”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata